Reviews

Jouw mening telt, wat vinden onze klanten?

Een klein overzicht van reviews die we hebben mogen ontvangen, waarvoor dank:⭐⭐⭐⭐⭐ Karin Braat

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding” 


⭐⭐⭐⭐⭐ Kelly

“Prachtige kaars met een hele prettige en subtiele geur. Ik heb voor de lavendel geur gekozen, een heerlijke en rustgevende geur. Het knisperende geluid tijdens het branden zorgt echt voor dat stukje extra sfeer. De kaars staat stevig! Een echte aanrader!” 


⭐⭐⭐⭐⭐ Jan- Heijn Sloesen
"Prachtig natuurproduct. Goed verpakt, ruikt niet chemisch maar echt natuurlijk. Leuk om te geven of om gewoon lekker zelf te houden!" 


⭐⭐⭐⭐⭐ Lianne van Nispen
"Een mooi, heerlijk ruikend product van prima kwaliteit, dat met een prima service geleverd wordt!"


⭐⭐⭐⭐⭐ Debby "Bestelling opgehaald bij deze webshop. Vriendelijk geholpen. Echt een aanrader!! P.s. ik ben voor de frisse perzik geurkaars gegaan."


⭐⭐⭐⭐⭐ Fam. Alsemgeest “Mooi duurzaam product! Heel leuk om iemand cadeau te doen, maar ook leuk voor eigen verwenning!”


⭐⭐⭐⭐⭐ CME "Zeer snelle levering. De kaars heeft al 2 volle dagen gebrand en er is nog weinig van te zien, gaat dus idd heel lang mee. Sandalwood gekozen, heerlijke geur."


⭐⭐⭐⭐⭐ Heidi de Krom “Deze heerlijk geurende kokoskaars ontvangen! Staat ook super leuk op de tafel!”


⭐⭐⭐⭐⭐ Helma van Nijnatten "Heb mijn bestelde kokosnoot geurkaarsen (Freesia en Sandelhout) op afspraak opgehaald. De kaarsen zien er niet alleen er heel leuk uit ze ruiken ook nog eens heerlijk! En dat terwijl ik ze nog niet eens aangestoken heb. Echt een aanrader, ga zo door."


⭐⭐⭐⭐⭐ Natasja van den Berg “Mooie kaarsen, met heerlijke geuren. De levering duurde eventjes, mijn geduld werd beloond met een leuk extra verwennerijtje. Erg attent. Super bedankt!”


⭐⭐⭐⭐⭐ Asain Candy Shop "Heel mooi en goed verpakt. Leuke persoonlijke kaartjes ook erbij en snelle levering. We hebben 2 geurkaarzen en 2 zeepjes met zeepnetjes. En het ruikt heerlijk . Zeker een aanrader als je van lekkere zeepjes en kaarzen houdt!"


⭐⭐⭐⭐⭐ Maaike van der Velde "Vandaag een pakket met 2 zalige geurkaarsen en douchebars. Heerlijke, subtiele geuren en de kaarsen zijn gewoon een sieraad in huis."


⭐⭐⭐⭐⭐ Marjolein A "Hoi Fenji, Wat hebben jullie fijne, mooie en heerlijke kaarsen. Het staat ook gezellig op tafel! Ik ben fan! Groeten, Marjolein."


⭐⭐⭐⭐⭐ Jeanette G "Heb de kokosnoot geurkaars met de sandelhout geur besteld. Deze was na 2 werkdagen binnen en ruikt zo lekker!! Twijfel niet langer en bestel meteen."


⭐⭐⭐⭐⭐ Sabina Nuruwé "Ontzettend fijne producten, subtiel en doet de omschrijving eer aan. De geurkaars lavendel is zowel een sieraad als een fijne geurbeleving."


Onze reviews zijn onder meer afkomstig van onderstaande platforms:


Fenji.nl is erkend WebwinkelKeur lid

Klik op onderstaande banner om meer te bekijken.

Informatie aangaande reviewbeleid WebwinkelKeur:

Wij vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven van onze producten en diensten. Onze reviews worden daarom op onpartijdige wijze beheerd door WebwinkelKeur. WebwinkelKeur heeft maatregelen genomen om de echtheid van reviews te garanderen. Je kunt lezen over deze maatregelen hier.
Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeaus gegeven.

We verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als je een review achterlaat via WebwinkelKeur, moet je een naam en e-mailadres opgeven. WebwinkelKeur deelt deze informatie met ons zodat we de review aan je bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert je naam ook op zijn eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met je opnemen om een toelichting te geven op je review. Als wij je uitnodigen om een review achter te laten, delen wij je naam, e-mailadres en productinformatie met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze informatie alleen om je uit te nodigen een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft WebwinkelKeur geschikte technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonlijke gegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om gebruik te maken van derden voor het leveren van de service. Alle bovengenoemde garanties met betrekking tot de bescherming van je persoonsgegevens zijn ook van toepassing op de onderdelen van de dienst waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

Al onze producten bekijken? Klik dan HIER voor het volledige overzicht.