Galerij

Benieuwd hoe onze producten bij onze klanten staan? 

Onderstaand enkele foto's die we hebben mogen ontvangen, waarvoor dank! Wil je jouw foto ook op onze webshop vermeld hebben? Geen probleem, mail ze ons en ze krijgen een mooi plekje.

 

Kokosnoot geurkaars kopen

 


Wat kan ik eigenlijk nog met de kokosnoten doen? 

Is je kaars opgebrand? Schep het laatste beetje was er uit en maak er bijvoorbeeld een bloempotje of vogelvoerbakje van. Of ga aan de knustel met de kids zoals wij hebben gedaan en voila... Een heuse uil is geboren. 

 

 


Kerstmarkt 2023 

Zondag 17-12-2023 nam Fenji.nl voor het eerst deel aan de kerstmarkt op het van Bergenplein in Etten-Leur. Deze dag was top geregeld voor zowel jong als oud.

 

 


Ladies Night - OPVLIEGERS - Girls on Fire 2024

Zondag 17-04-2024 was Fenji.nl standhouder bij dit Ladies Night event in de Nobelaer in Etten-Leur. Top geregeld, vol gezelligheid en veel nieuwe klanten mogen verwelkomen, waarvoor dank!

 

 


Diverse filmpjes

Zo nu en dan sturen wij wat gratis producten naar mensen op waarvan wij vinden dat ze het verdienen. Dit uiteraard zonder enige verwachtingen e/o wederdienst... Just spreading some love!!

Klik HIER om naar onze TikTok pagina te gaan. Of bekijk onderstaand hun reacties!
@fenji.nl Tsjaa wat moet je doen als je dochters (5 en 8 jaar oud) je verplichten om een proefpakket te sturen omdat ze de lives van @jkonderneming zo tof vinden? Precies!! inpakken en verturen dan maar... Super toffe reactie ontvangen waarvoor dank. Heel graag gedaan en geniet ervan! Gebruik code: JK10 en profiteer van 10% korting op je gehele bestelling op www.fenji.nl #jkonderneming #fenji.nl #kleineondernemer #smallbusinessowner #webshop #korting#kortingscode #sojakaarsen #proefpakket #gunfactor #gifts #geurkaarsen #bruisballen #soapbars #woodwicksoycandles #graaggedaan @fenji.nl ♬ origineel geluid - Fenji.nl
@fenji.nl

 

♬ origineel geluid - Fenji.nl

 

Fenji.nl is aangesloten bij WebwinkelKeur zo ben je verzekerd dat je bij een vertrouwde webshop koopt. Klik op onderstaande banner om meer te bekijken. 

Webshop Trustmark and customer reviews

Al onze producten bekijken? Klik dan HIER voor het volledige overzicht.