FAQ - Amber Geurblokjes

FAQ - Veelgestelde vragen

We begrijpen dat er soms vragen zijn over producten, bezorging of diensten. Daarom hebben we enkele veelgestelde vragen (FAQ) voor je op een rijtje gezet.

Amber geurblokjes

Wat zijn amber geurblokjes eigenlijk? Amberblokjes zijn handgemaakte geurblokjes, afkomstig uit Marokko. Deze geurblokjes kunnen op verschillende manieren worden gebruikt maar zijn niet geschikt om te gebruiken als zeep. Leg de amberblokjes op een schaaltje of hang ze in je kledingkast in onze Organza zakjes.

Wat kun je met een amberblokje? Een andere mogelijkheid is om een stukje van het amberblokje af te snijden en te laten smelten op een geurbrander. Op deze manier krijg je een intensere verspreiding van de geur. Het is ook mogelijk om met een mini rasp wat van het geurblokje af te schrapen. De geur van het blokje wordt weer beter ruikbaar en het schraapsel kun je als poeder gebruiken in de stofzuigerzak.


Waar zijn de amber geurblokjes van gemaakt? Onze amberblokjes bestaan uit een mix van natuurlijke en kunstmatige Ingrediënten zoals; Musk Ambrette 2%, Musk Xylol 5%, Vanaline 4%, Rose Powder 8%, Essential Oil 10%, Perfume base 71%. De geur is te omschrijven als zacht, warm, zoet en sensueel. De amber geur blijft wel tot één jaar actief als je het geurblokje op de juiste wijze gebruikt.
De blokjes worden op traditionele wijze met de hand gemaakt en daardoor kunnen de geurblokjes soms een klein beetje verschillen van elkaar qua vorm, kleur en/of gewicht. Onze amber geurblokjes zijn ongeveer 4,5 cm x 4 cm breed x 2 cm.

Waar moet ik op letten? Onze geurblokjes kunnen vlekken geven op materialen of kleding. Dit komt door de oliën en wax in de geurblokjes. Deze ingrediënten zijn vettig en kunnen smelten als het warm wordt, door bijvoorbeeld de zon. Zorg er dus altijd voor dat je het blokje op een schaaltje of bakje legt. De geurblokjes zijn niet geschikt voor consumptie (net als een kaars), houdt ze dus uit de buurt van kleine kinderen.

Bekijk ons aanbod amber geurblokjes hier of klik op onderstaande afbeelding

Fenji.nl is aangesloten bij WebwinkelKeur zo ben je verzekerd dat je bij een vertrouwde webshop koopt. Klik op onderstaande banner om meer te bekijken.

Trustmark webshop

Al onze producten bekijken? Klik dan HIER voor het volledige overzicht.